Optagelse

Haenderskrivecomuter

Hvordan kan man starte på EGU?

EGU er en specialuddannelse og man skal godkendes til den. Det skal afklares, at man ikke er i stand til at tage en ordinær erhvervsuddannelse.

Man skal vide hvilket fagområde man vil uddanne sig inden for. Man skal selv finde en praktikplads, men EGU-vejlederen kan hjælpe. Nogle har allerede talt med en virksomhed om praktik, inden de taler med EGU-vejlederen. Så kan det gå hurtigere med at komme i gang, hvis man godkendes til EGU.

Man kan normalt starte hele året, når man er godkendt og de praktiske forhold er på plads: Der skal være en underskrevet uddannelsesplan og praktikaftale med en virksomhed, eleven skal have nem-konto, og evt. straffeattest mm. skal foreligge. Hvis man er under 18 år skal éns forældre også underskrive aftalerne.

Hvis man ønsker at starte en EGU skal man kontakte UU Tårnby. Her vil man tale med en EGU-vejleder for at afklare om det er EGU man vil/kan starte på. Hvis det giver mening er den unges UU-vejleder måske med til mødet, og nogle har også forældre eller kontaktpersoner med.

 

 

Tårnby frise

Ungdommens Uddannelsesvejledning Tårnby  *  Saltværksvej 2A, 2. sal *  2770 Kastrup  *  tlf: 32 52 52 74 *  mail: uu.uk@taarnby.dk   

×

Cookie info